Panpin denda / [gidoia, tresneria eta zuzendaritza, Lurdes Iriondo ; hizkuntzaren orrazketa, Andu Lertxundi ; musikaren ardura, Xabier Lete ; jokalariak, Yolanda Aizpurua, Koro Berasategui, Lurdes Iriondo ; panpiñak, Mirari, Edurne, Jorge, Dani, Jose Miguel, Axier, Ikerne, Mikel, Aitor, Xabier, Ainitze]] - Lete, Xabier (1944-2010); Berasategi, Koro; Aizpurua, Yolanda; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Panpin denda" dauka izenburua.