Zuhaitz txikia / [gidoia, tresneria eta zuzendaritza, Lurdes Iriondo ; hizkuntzaren orrazketa, Andu Lertxundi ; musikaren ardura, Xabier Lete ; jokalariak, Koro Berasategi, Pakea Sañudo, Marisa Iturbe, Ruth Aizpitarte, Yolanda Aizpurua] - Lete, Xabier (1944-2010); Berasategi, Koro; Sañudo, Pakea; Aizpitarte, Ruth; Iturbe, Marisa; Aizpurua, Yolanda; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Zuhaitz txikia" dauka izenburua.