Elkarrekin jolastuz / [gidoia, tresneria eta zuzendaritza, Lurdes Iriondo ; hizkuntzaren orrazketa, Andu Lertxundi ; jokalariak, Xabier Lete, Bartolo Orkaizaguirre, Joxe Mari Berasategui, Lurdes Iriondo] - Lete, Xabier (1944-2010); Orkaizagirre, Bartolo; Lertxundi, Anjel; Iriondo, Lurdes (1937-2005); Berasategi, Joxe Mari (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Elkarrekin jolastuz" dauka izenburua.