Goian dago behean dago / [zuzendaritza, Imanol Urbieta ; animatzaileak, Kikas (Jose Antonio Urbieta), Kokos (Koldo Carbonell), Karraka (Jose Migel Lucas) ; filmatzailea, Eduardo Elosegi ; musika eta ahotsak, Jaione eta Imanol ; soinu grabaketak, Kontxi] - Urbieta, Jose Antonio; Carbonell, Koldo; Lucas, Jose Migel; Elosegi, Eduardo; Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo hau Hernanin grabatu zen 1982an, eta "Goian dago behean dago" dauka izenburua.