Max, Mix eta Mox irla batean - Goitia, Xabier; Esnal, Joseba; Duarte, Celes; Aginako, Xabier; Aginako, Mikel; Fernandez del Pino, Oscar; Baos-Talayero, Daniel; Dorronsoro, Jose; Olaizola, Ramon; Larrañaga, Maje; Muñoz, Begoña; Vazquez, Miguel; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Max, Mix eta Mox irla batean" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Txotxongiloak; Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak