Ni naiz, zu zara, hura da / [zuzendaritza, Imanol Urbieta ; parte-hartzaileak, A. Lertxundi, J. Lucas] - Lertxundi, Anjel; Lucas, Jesus; Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Ni naiz, zu zara, hura da" dauka izenburua.