Mitxi eta Suso / [egileak, Marian Azpiazu, Amaia Azkue, Eli Barrena, Begoña Berra, Mari Jose Mendiola; soinu, Javier Ormazabal; kamara, Gonzalo Berridi; zuzendaritza, Jesus Cid; koordinatzailea, Enkarni Genua; Donostiako Elizbarrutiko Irakasle Eskola] - Mendiola, Mari Jose; Azpiazu, Marian; Azkue, Amaia; Barrena, Eli; Berra, Begoña; Ormazabal, Javier; Berridi, Gonzalo; Cid, Jesús; Genua, Enkarni (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "EMitxi eta Suso" dauka izenburua.