Elkar ezin ikusi / [egileak, Manuel Gómez, Enkarni Genua, Manu Gómez Genua] - Gómez, Manuel; Gómez Genua, Manu; Genua, Enkarni (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Elkar ezin ikusi" dauka izenburua.