Hondartzan (5) / [zuzendaritza, Imanol Urbieta; parte-hartzaileak, Kikas, Kokos eta Karraka] - Urbieta, Imanol (1934-2016) (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Hondartzan (5)" dauka izenburua eta Kikas, Kokos eta Karraka-k parte hartzen dute.