Txintxoskiren batuta - Amondarain, Eukene; Egaña, Aintzane; de la Kaba, Amaia; Arruti, Esther; Egidazu, Miren; Elkano, Idoia; Lopez de Zarraga, Begoña; Okiñena, Anttoni; Rekalde, Idoia; Arrizabalaga, Itziar; Genua, Enkarni; Agirre, Idoia; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Txintxoskiren batuta" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Txotxongiloak; Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak