Txintxoskiren batuta / [koordinatzailea, Enkarni Genua; egileak, Itziar Arrizabalaga, Miren Egidazu, Idoia Elkano, Begoña Lopez Zarraga, Anttoni Okiñena, Idoia Rekalde, Idoia Agirre, Eukene Amundarain, Esther Arruti, Aintzane Egaña, Amaia de la Kaba] - Amondarain, Eukene; Egaña, Aintzane; de la Kaba, Amaia; Arruti, Esther; Egidazu, Miren; Elkano, Idoia; Lopez de Zarraga, Begoña; Okiñena, Anttoni; Rekalde, Idoia; Arrizabalaga, Itziar; Genua, Enkarni; Agirre, Idoia (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Txintxoskiren batuta" dauka izenburua.