Pepitoren ametsa (2) - Amondarain, Eukene; Egaña, Aintzane; de la Kaba, Amaia; Mendiola, Mari Jose; Arruti, Esther; Genua, Enkarni; Agirre, Idoia; Donostiako Elizbarrutiko Irakasle Eskola; Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila; Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Pepitoren ametsa" dauka izenburua.
Haur Hezkuntza
Keywords: Txotxongiloak; Haur-kantak -- Euskal Herria; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak