Pepitoren ametsa (1) / [koordinatzailea, Enkarni Genua; egileak, Idoia Agirre, Eukene Amundarain, Esther Arruti, Aintzane Egaña, Amaia de la Kaba, Mari Jose Mendiola] - Amondarain, Eukene; Egaña, Aintzane; de la Kaba, Amaia; Mendiola, Mari Jose; Arruti, Esther; Genua, Enkarni; Agirre, Idoia (Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez (Hezkuntza Saila), 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Bideo honek "Pepitoren ametsa" dauka izenburua.