Ene bertsuen feiria : (Bertsu-bilduma) - Mendiburu, Jean Pierre; Gipuzkoa. Kultura, Gazteria eta Kirol Departamentua ([S.l.] : Auspoa ; Donostia-San Sebastian : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura, Gazteria eta Kirol Departamentua, 2007)
Bertsulari belaunaldi ezaguna eta maitatua izan zen, Bidasoaz Iparraldean, Mattin, Xalbador, Etxahun-Irurim, Zubikoa, Iriarte, Errezil, Xanpun, Ezponda eta abarrek osatzen zutena. Haien ondotik, Jean Pierre Mendiburu, Joanes Arrossa-garay, Ernest Alkat, J.B. Irigaray, Mixel Xalbador, J. L. Laka eta abar etorri ziren, euskal plazak beren katuekin alaitzera eta aldizkarietako orriak ornitzera. Joanes Arrosagaray-ren bertsu-bilduma orai hilabete batzu argitaratu genuen: Bihotz barneko solasak. Gaur, berriz, Jean Pierre Mendibururena plazaratzen dugu, Ene bertsuen feiria. Eta laster etorriko da Ernest alkaterena ere: Ene ezkilaren dangak.
Keywords: Poesia; Bertsoak; Helduentzako Literatura