Mozkor bat sasirik-sasi - Tutuola, Amos; Garikano, Asun (Iruña : Pamiela : Emak Bakia Baita, 1993)
«Palma-ardoarekin mozkortzen nintzen hamar urteko mutilkoskorra nintzenetik. Nire bizitzan ez nuen palma-ardoa edatea beste zereginik...» aitorpen garbi hori eginez aurkezten zaigu protagonista.
The palm-wine drinkard
Keywords: Helduentzako Literatura