Inbidiatan nago / testua, Brian Moses ; bizkaieraz, Jabi Artaraz ; marrazkiak, Mike Gordon - Moses, Brian (Zure sentimenduak (Ibaizabal), 1994)
Umeak sentimendu barri eta nahastuak izaten dabez eurek lehenengo urteetan. Liburu ilustratu honeek horreetariko batzuk aztertzen dabez modu atsegin eta lasaigarrian. Liburu bakoitzak guraso eta irakasleentzako oharrak dakarz, eta hainbat iradokizun umeei laguntzeko sentimendu horreei aurre emoten.