Haserre nago - Moses, Brian; Sarasola, Jose Antonio; Gordon, Mike ([Euba] : Ibaizabal, 1994)
Umeek sentimendu berri eta nahasiak izaten dituzte beren lehenbiziko urteetan. Liburu ilustratu hauek horietako batzuk aztertzen dituzte modu atsegin eta lasaigarrian. Liburu bakoitzak guraso eta irakasleentzako oharrak dakartza, eta hainbat iradokizun umeei laguntzeko sentimendu horiei aurre ematen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haurren haserrea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak