Zenbakien liburua / Gill Brackenbury eta Jo Hodgkiss ; Sarah Pooley-ren irudiak ; [Xabier Kintanak itzuli eta egokitua] - Brackenbury, Gill (Fher, 1990)
Matematika mundurako sarrera ezin hobea da, haur txikientzat pentsatua. Zenbatzea, ordenatzea edo gonbaratzea bezalako iharduera erraxekin batera, badauzka, halaber, kontzeptu matematikoak ere, multzoak nola osatu adibidez oinarri-oinarrizko eraz. Bai zenbakiak eta bai kontzeptu matematikoak ere eszenatoki bizietan erakusten dira, hor haurrak zenbakiekon jolasean agertuz. Era berean, xehetasuntxo ugari azaltzen dira, behatu eta aipatzeko, kasu honetan zenbaki hobeki ulertzera bultzatzen dutenak.