Orbaibar - Arrieta, Joxe Austin; Kutxa Fundazioa (Donostia-San Sebastián : Kutxa Fundazioa, 2003)
Joxe Austin Arrietaren Orbaibar hau poema-sorta egitaratua, landua da; hein batean, diskisizio arrazional eta dialektikorako jaidura du, gaur egungo lirikaren esparruan aski bereizlea gertatzen dena. Kutxak antolatu ohi duten Irun Hiriko Kutxa Literatur Sariek arte-alor honetako sormena bultzatzea eta beronen ezaupidea gizarteratzea dute heelburu. Lehiaketa hau urtero burutzen da duela hogeita hamalau urtez geroztik, gaur egun bere baitan Olerki eta Eleberri sailak biltzen dituelarik. Idazlan honek eskuratu du 2003 urteko Olerki Saria.
Irun Hiria Olerki saria, 2003
Premios literarios
Keywords: Olerkiak; Poesia; Helduentzako Literatura