Euskalkien lekua literaturan - Badiola, Rikardo; Unamuno, Maribi; Baraiazarra, Luis (1940-2024); Urrutia, Andres; Eguzkitza, Andolin (1953-2004); Amuriza, Xabier (1941-); Meabe, Miren Agur; Unzueta, Lurdes; Urkiza, Ana; Jimenez, Edorta; Aranbarri, Iñigo; Epaltza, Aingeru; et al. (Bilbao : Mendebalde Kultur Alkartea, 1999)
Mendebalde Kultur Alkarteak antolaturik Bilbon ospatutako "Euskalkien lekua literaturan" jardunaldietan aurkeztutako lanetako batzuk jasotzen ditu
Keywords: Euskalkiak; Euskal literatura- -- Historia eta kritika; Monografiak