Haizeak iparlaino beltzak dakartzanean - Zurutuza, Imanol 1961-) ([Donostia-San Sebastián] : Gipuzkoako Kutxa, 1989)
Irun Hiria Literatur Sariak Gipuzkoako Kutxak literatur sormena eta beronen gizarte-hedapena sustatzeko asmotan antolatutako kultur ekimen sendoa dira. Hamazortzi urte badira lehiaketa hau urtero plazaratzen dela, ipuin, olerki, eleberri eta saiakera sailak bilduz. Lan honek 1988ko Ipuin Saria irabazia du.
1988 Irun Hiria Literatur Sariak (Ipuina)
Keywords: Ipuin kontalariak; Helduentzako Literatura