Burdinezko garaiak ([S.l.] : Gestionet, 2009)
XIX. mendeko amaiera: Jon Ezkerra, Portugaleteko gazte bat da. Duela gutxi bere gurasoak istripu batean hil dira, eta horregatik, Berlineko unibertsitatetik itzuli behar izan du. Bere gurasoen oinordeko bakarra denez, hark utzitako burdin esportazio negozioarekin jarraitu beharko du.
Azalean: Txapel games
Jokoak eta jolasak
7 urtetik aurrera
Pentium IV, 1,5 Ghz ; CD-ROM irakurgailua ; RAM memoria, 256MB ; Soinu txartela, Sound blaster edo bateragarria ; koloredun txartela, SVGA ; sistema eragilea, Windows Vista, XP