Txapelpoly ([S.l.] : Gestionet, 2010)
Ahal diren laukitxo guztiak erosi beharko dira, gero dirua ordaindu beharko dute han erortzen diren guztiek eta. Betiko , Monopoly bezalakoa? Ez horixe? Txapelpoly izeneko joko honetan bi jokalari mota egongo dira: monopolistak eta lehiakideak.
Azalean: Txapel games
Jokoak eta jolasak
7 urtetik aurrera
Pentium IV, 1,5 Ghz ; CD-ROM irakurgailua ; RAM memoria, 256MB ; Soinu txartela, Sound blaster edo bateragarria ; koloredun txartela, SVGA ; sistema eragilea, Windows 7, Windows Vista, XP