Txapelpoly (Gestionet, 2010)
Ahal diren laukitxo guztiak erosi beharko dira, gero dirua ordaindu beharko dute han erortzen diren guztiek eta. Betiko , Monopoly bezalakoa? Ez horixe? Txapelpoly izeneko joko honetan bi jokalari mota egongo dira: monopolistak eta lehiakideak.