Ternuako aienekoa ([S.l.] : Gestionet, 2010)
1.531. urtea: Xanet Aranburu hamasei urteko gazte getariarra da eta Ternuara aieneko joan da bakailao-ontzi batean familiaren bizimodua ateratzeko. Hori al da Xaneten arrazoi bakarra? Beste aldetik, bere osaba munduari bira eman zion duela bederatzi urte Juan Sebastian Elkanorekin...eta Mactan irlan ezkuratu zituen objektu baliotsu batzuk.
10 urtetik aurrera
Pentium IV 1,5 Ghz ; CD-ROM irakurlea ; RAM memoria, 256 MB ; soinu txartela, Sound blaster edo bateragarria ; koloredun txartela, SVGA ; sistema eragilea, Windows 7, Windows Vista, XP