Etorkizuneko ingurumena ([S.l.] : Gestionet, 2009)
Etorkizunean mundu osoa lehortu da... ... ia biztanle guztiak kristalezko kupulen azpian bizi dira kutsadura maila arriskutsuengatik... Gure protagonista, Bilbokoan bizi da zoriontsu arazo gutxiekin, baina tamalez, Ulises desagertu dela esan dio ikaskide batek. "Non egongo ote da Ulises? Nor da Ulises? Existitzen al dira denboraren makinak? Ba al dago itxaropenik ozonorik gabeko planeta batean?"
Jokoak eta jolasak
7 urtetik aurrera
Pentium IV 1,5 Ghz ; CD-ROM irakurgailua ; RAM memoria: 256 MB ; soinu-txartela, Sound Blaster edo bateragarria ; koloreen txartela, SVGA ; sistema eragilea, Windows XP edo Windows Vista
Keywords: Ingurumena