Nazareteko Jesusi buruz gogarteak - Villasante, Luis (1920-2000) (Bilbao : Gero-Mensajero, 1998)
Nazareteko Jesusen biziktzako hainbat pasadizo eta gertakizun dakarzkigu A. Villasantek liburu honetan. Narrazio hau aproposa da oso erlijio klaseetan eta katekesi saioetan erabiltzeko.
8 - 10 urte (gorria)
Keywords: Biblia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erlijioa; Haur eta Gazteentzako Literatura