Nazareteko Jesusi buruz gogarteak / Luis Villasante - Villasante, Luis (1920-2000) (Elea, 1998)
Nazareteko Jesusen biziktzako hainbat pasadizo eta gertakizun dakarzkigu A. Villasantek liburu honetan. Narrazio hau aproposa da oso erlijio klaseetan eta katekesi saioetan erabiltzeko.