Kredoa : aurkitu eta errezatu - Novi, Nathalie; Debruynne, Jean; Barruetabeña Barruetabeña, Sabin 1934-2004) ([Amorebieta] : Ibaizabal, 1995)
Kredoak laburtzen dau mundu guztiko katolikoen fedea. Hona hemen, esaldi bakoitza osotzen daben testu eta marrazkiei eskerrak, aurkitzzen eta ulertzen laguntzen dauen liburu bat.
8-12 urte (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Bizkaieraz
Keywords: Otoitz-liburuak; Erlijioa; Haur eta Gazteentzako Literatura