Kredoa : aurkitu eta errezatu / [Nathalie Novi, Jean Debruynne ; itzulpena, Sabin Barruetabeña] - Novi, Nathalie (Ibaizabal, 1995)
Kredoak laburtzen dau mundu guztiko katolikoen fedea. Hona hemen, esaldi bakoitza osotzen daben testu eta marrazkiei eskerrak, aurkitzzen eta ulertzen laguntzen dauen liburu bat.