Jesús : bere herria, bere lagunak - Marchon, Benoit; Mourvillier, François; Millet, Denise 1933-); Millet, Claude 1933-) (Amorebieta : Ibaizabal, 1995)
Nor da Jesus? Zein izan dira bere bizitzako aldi nagusiak? Zein mezu bidali ditu? Nola praktikatzen zen judu erlijioa Jesus bizi zen garaian? Nola bizi ziren Palestinan direla bi mila urte? Galdea guzti hauei erantzuten die liburu honek. Atsegina izango da, kristau edo ez kristau, Jesus, bere herri eta bere adiskideetaz arduratzen diren guztientzat.
En la portada: Nathalie Novi, Jean Debruynne
8-12 urte (gorria)
Texto en vasco
Keywords: Erlijioa; Haur eta Gazteentzako Literatura