Jesús : bere herria, bere lagunak / [testua Benoit Marchon ; laguntzailea, François Mourvillier ; marrazkiak, Claude y Denise Millet ; itzulpena Sabin Barruetabeña - Marchon, Benoit (Ibaizabal, 1995)
Nor da Jesus? Zein izan dira bere bizitzako aldi nagusiak? Zein mezu bidali ditu? Nola praktikatzen zen judu erlijioa Jesus bizi zen garaian? Nola bizi ziren Palestinan direla bi mila urte? Galdea guzti hauei erantzuten die liburu honek. Atsegina izango da, kristau edo ez kristau, Jesus, bere herri eta bere adiskideetaz arduratzen diren guztientzat.