Jesusen argira - Aguirre, José (Euba : Ibaizabal, 1999)
Ebangelioa, behar bezala irakurriz gero, berri ona da, albiste pozgarria. Eta ez garai bateko kristauentzat bakarrik, baita gaur egungoentzat ere. Liburu honetan biltzen diren Ebanjelioko pasarteak elizaan, kristauen batzarrean igandeetan irakurtzen diren zatiak dira.
12 urtetik gora (oria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren diru-laguntza jaso du
Keywords: Erlijioa; Ebanjelioak; Haur eta Gazteentzako Literatura