Jesusen argira / José Agirre - Aguirre, José (Norabide bilduma, 1999)
Ebangelioa, behar bezala irakurriz gero, berri ona da, albiste pozgarria. Eta ez garai bateko kristauentzat bakarrik, baita gaur egungoentzat ere. Liburu honetan biltzen diren Ebanjelioko pasarteak elizaan, kristauen batzarrean igandeetan irakurtzen diren zatiak dira.