Osasunbideak : medikuari galdezka - Agirre, Jabier; Arrojeria, Eustakio; Irazabalbeitia, Iñaki; Irazabalbeitia, Miguel Angel; Elhuyar Kultur Elkartea (Donostia : Elkar, 1986)
"Osasunbideak. Medikuari galdezka" izeneko liburu honetan, Jabier Agirre mediku ezagunak zenbait hilabetetan zehar Donostiako Euskadi Irratian egindako irratsaioen mamia biltzen da. Astero-astero, Jabier Agirrek entzuleen ezagutze-eskakizunei erantzunez osasunaren inguruko gairen bat prestatu du era atsegin eta ulergarriz. Osasuntsu egon eta irauteko aholku zuhur eta jakintsuak eman eta ematen ditu era berean. Hona saio horietako batzuk jaso dira.
Keywords: Medikuntza- -- Zabalkunde-lanak; Monografiak