Los caminos a Santiago en Guipúzcoa : exposición [del Museo Diocesano de San Sebastián] = Santiagorako bideak Gipuzkoan : [Donostiako Elizbarrutiko Museoaren] erakusketa - Donostiako Elizbarrutiko Museoa; Gipuzkoako Santiago-bide Lagunen Elkartea ([Donostia] : Gipuzkoako Santiago-Bide Lagunen Elkartea, 1993)
Katalogo honetan barneko bidean (Irun-San Adrian) eta kostaldeko bidean (Hondarribia-Deba) erakutsitako obren katalogoa da, guztira 36 eskultura edota obren argazkiak ageri dira.
Bibliografia: 36. or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Donejakue bidea -- Katalogoak; Monografiak