Los caminos a Santiago en Guipúzcoa : exposición [del Museo Diocesano de San Sebastián] = Santiagorako bideak Gipuzkoan : [Donostiako Elizbarrutiko Museoaren] erakusketa / antolatzaile, Gipuzkoako Santiago-Bide Lagunen Elkartea, Donostiako Elizbarrutiko Museoa-DEM ; laguntzaile, Zuloaga Museoa ... [et al.] (Gipuzkoako Santiago-Bide Lagunen Elkartea, 1993)
Katalogo honetan barneko bidean (Irun-San Adrian) eta kostaldeko bidean (Hondarribia-Deba) erakutsitako obren katalogoa da, guztira 36 eskultura edota obren argazkiak ageri dira.