Talentu matematikoa ikasgelan : nola eman arreta talentu matematikoa duten ikasleei? - Uria, Marisol; Urizar, Alaitz; Txurruka, Unai; Jalon, Nere; Donostiako Berritzegunea (Donostia : Berritzegunea, 2020)
Talentu matematikoa duen ikasleekin lantzeko baliabide ugari daude. Baina sarri baliabide horiek ez dira irakasleon eguneroko beharren arabera antolatuta egoten.
Keywords: Curriculum egokitzapenak -- Talentu matematikoa; Hezkuntza Premia Bereziak; Aniztasunaren trataera; Monografiak