Talentu matematikoa ikasgelan : nola eman arreta talentu matematikoa duten ikasleei? / Marisol Uria, Alaitz Urizar, Unai Txurruka, Nere Jalon (Donostiako Berritzegunea) - Uria, Marisol; Urizar, Alaitz; Txurruka, Unai; Jalon, Nere (: Berritzegunea, 2020)
Talentu matematikoa duen ikasleekin lantzeko baliabide ugari daude. Baina sarri baliabide horiek ez dira irakasleon eguneroko beharren arabera antolatuta egoten.