Arkitektura neoklasikoa Euskal Herrian = Arquitectura neoclásica en el País Vasco - Rivacoba, Ludmila; Cenicacelaya, Javier; Saloña, Iñigo; Martinena, Alberto; Gandía, José Alberto; Euskadi (Autonomia Erkidegoa) . Eusko Jaurlaritza . Kultura eta Turismo Saila; Kalegana ([Vitoria-Gasteiz] : Eusko Jaurlaritza, Kultura eta Turismo Saila, 1990)
Bilbo, Donostia eta Gasteizen, 1990ko urria eta 1991ko martxoa bitartean, Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailak egindako erakusketaren katalogoa.
Bibliografia: 369-372 or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Arkitektura neoklasikoa -- Euskal Herria -- Erakusketak; Arte neoklasikoa -- Euskal Herria; Monografiak