Arkitektura neoklasikoa Euskal Herrian = Arquitectura neoclásica en el País Vasco / [komisarioak, Javier Cenicacelaya, Iñigo Saloña ; ideiaketa eta diseinua, Ludmila, Rivacoba ; argazkilariak, Alberto Martinena, José Alberto Gandía ; itzulpena, Kalegana] - Rivacoba, Ludmila; Cenicacelaya, Javier; Saloña, Iñigo; Martinena, Alberto; Gandía, José Alberto (Eusko Jaurlaritza, Kultura eta Turismo Saila, 1990)
Bilbo, Donostia eta Gasteizen, 1990ko urria eta 1991ko martxoa bitartean, Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailak egindako erakusketaren katalogoa.