Estelas e inscripciones medievales del País Vasco (siglos VI-XI) = Euskal Herriko Erdi Aroko hilarri eta inskripzioak I, País Vasco occidental = Euskal Herriko Mendebaldea - Azkarate, Agustin; García Camino, Iñaki; Mendizabal, Fernando (1934-2011); Nazabal, Gotzon; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua; Euskadi. Kultura Saila; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Bilbao : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua ; Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzua, 1996)
Argitalpen honek helburu bikoitza du: euskal Aintzin Aro Berantiarreko eta Erdi Aro Garaiko epigrafe eta hilarriak gorde eta ikertzen laguntzea.
Bibliografia: 343-348 or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Hilarriak -- Euskadi -- VI-XI. m; Idazkunak -- Euskadi -- VI-XI. m; Monografiak