Estelas e inscripciones medievales del País Vasco (siglos VI-XI) = Euskal Herriko Erdi Aroko hilarri eta inskripzioak / Agustin Azkarate Garai-Olaun, Iñaki García Camino ; [euskal itzulpena, Fernando Mendizábal, Gotzon Nazábal] - Azkarate, Agustin (Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua ; Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzua, 1996)
Argitalpen honek helburu bikoitza du: euskal Aintzin Aro Berantiarreko eta Erdi Aro Garaiko epigrafe eta hilarriak gorde eta ikertzen laguntzea.