Neska adoleszentea naiz! / [testua, Núria Roca ; irudiak, Meritxell Ribes ; itzultzailea, Nerea Mujika] - Roca, Nuria (Hiria, 2002)
Aurpegia granotxoz betetzen da, hanketan hileak ateratzen dira, gorputza puzten hasten da... Adoleszentzia aldaketez beterik dago, bai gorputza eta bai pentsatzeko eran. Honek zalantza asko sortzen du. Liburu hau, hizkuntza erraz baten bidez, planteatzen diren zalantza garrantzitsuenak argitzeko baliagarri gerta daiteke. Zeren eta... adoleszentziari burua hitz egiten denean zertaz ari diren argi al duzu?