Kolakowski - Arregi, Joseba (1946-2021); Azurmendi, Joxe (1941-2025) (Oñati : Arantzazu, 1972)
Liburu hau, Jose Arregi eta Joxe Azurmendik prestatu dute. Josek, Kolakowskiren aurkezpena egin eta "teoria" marxistaren gaurko eztabaidak agertzen ditu lehenen partean; bigarrenean, Josebak pentsalari haren lau saiakera itzuli eta haientzat sarrera eta pentsabideak ematen dizkigu.
Keywords: Kolakowski, Leszek -- (1927-2009); Marxismoa; Saiakerak; Baliabide digitalak