Jose Maria Iparragirre : erro-urratsak = Raiz y viento - Mendibil, Gontzal; Kapanaga, Bittor (1925-2011); Gil Bera, Eduardo; Olaso, Jose Francisco; Alemán, Jose Mari ([Bilbo] : El Gallo de Oro, 2020)
Gontzal Mendibil abeslariak eta Jose Olaso eta Juan Agirre ikerlariek Jose Maria Iparragirre abeslari eta poeta urretxuarrari buruzko ikerketa lana prestatu dute. "Iparragirre. Erro-Urratsak" izenburuko bi liburutan jaso dute egindako lana.
Gontzal Mendibil, Bilboko Orkestra Sinfonikoa, EHUko Abesbatza eta Areatzako Bandak interpretatutako Iparragirre Hegalaria, izenburua duen diska barneratzen du.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Iparragirre, Jose Maria -- (1820-1881); Monografiak; Biografiak