Jose Maria Iparragirre : erro-urratsak = Raiz y viento / [zuzendaritza eta kordinakuntza, Gontzal Mendibil ; ikerketa historikoa, José Francisco Olaso, Gontzal Mendibil ; biografiaren idazketa, Juan Aguirre, José Francisco Olaso ; itzulpenak, Bitor Kapanaga, Eduardo Gil Bera, Gontzal Mendibil ; irudien dokumentatzailea, José Mari Alemán, José Francisco Olaso, Gontzal Mendibil] - Mendibil, Gontzal; Kapanaga, Bittor (1925-2011); Gil Bera, Eduardo; Olaso, Jose Francisco; Alemán, Jose Mari (El Gallo de Oro, 2020)
Gontzal Mendibil abeslariak eta Jose Olaso eta Juan Agirre ikerlariek Jose Maria Iparragirre abeslari eta poeta urretxuarrari buruzko ikerketa lana prestatu dute. "Iparragirre. Erro-Urratsak" izenburuko bi liburutan jaso dute egindako lana.