Ergonomia exerita lan egiten dutenentzat - Etxeberria Labayen, Imanol ([Andoain] : Imanol Etxeberria, 2020)
Ergonomiari buruzko eskuliburu hau eserita lan egiten duten edo, beste arrazoi batzuengatik, beren eguneroko bizitzako ordu asko posizio horretan eman behar dituzten pertsona guztiei zuzendua dago.Denbora luzez eserita egoten diren pertsonengan gertatzen diren aldaketa biomekanikoak eta fisikoak azaltzen dira, bai eta eserita egotea hobetzeko estrategiak nola hartu ere. Bizkarrezur osoan malgutasun ona lortzea eta enbor osoaren gihar-tonua handitzea da xedea.
Bibliografia: 40 or.
Keywords: Ergonomia; Monografiak