Euskal poemak = Poemas vascos - Otero, Blas de (1916-1979); Markuleta, Gerardo; Cruz, Sabina de la; Fernández de la Sota, José ([Bilbo] : El Gallo de Oro, 2020)
Liburu hau egilearen sormen-aro guztien sintesia ere bada 40ko hamarkadatik 70eko hamarkadara arteko ibilbidearena. Haren aro existentzialetik historikora arte, askatasun eta jakituria poetiko miresgarriek markatutako azken testuak barne; izan ere, irakurleak zein kritika aho zabalik geratu ziren "Hojas de Madrid" con la Galerna argitara eman zenean. Antologia tematiko ezin hobea dugu aurrean, esanahiz beteriko proiektu editoriala.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura