Txikiak haundi - Andrinua, Martzel (1930-2024); Mendiola, Inma ([Euba] : Ibaizabal, 2004)
Bizian gots mogimenduaren lagungarritzat 9 liburu argitaratu ditu, Mogimenduko lanabersa bezala. "Txikiak haundi " eskuetan daukazun liburu hau txiki izatetik haundi izatarako bidea nola egiten ari diren jakiteko.
12 urtetik gora (horia)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Erlijioa; Haur eta Gazteentzako Literatura